'/> Langkah Mudah untuk Membuat Sayur Asem tanpa penyedap, Lezat - Manisnya Hidup

Langkah Mudah untuk Membuat Sayur Asem tanpa penyedap, Lezat

Sayuran manis dan tidak masam

Tercari-cari idea cara masak sayur jeruk tanpa rasa, bolehkah anda menikmati bahasa yang unik, cara memasak sayur jeruk yang sedap tanpa rasa, ramai pengguna mencari di sekitar sekarang, mungkin anda salah seorang daripadanya. Ibu muda pernah menggunakan internet pada telefon pintar mereka untuk mendapatkan maklumat visual untuk idea. Baiklah, kali ini saya akan kongsikan panduan "Cara memasak sayur tanpa perasa anti-wabak wangi tidaklah susah sangat, tetapi bukan senang. Jika tersalah proses, hasilnya akan menjadi hambar." Tidak menyenangkan sebenarnya, tali ea yang tidak berbau mesti mempunyai bau yang membangkitkan selera kita.

Terdapat banyak perkara yang mempengaruhi rasa sayuran jeruk, dari rasa hingga pemilihan bahan segar, penyediaan, dan meja. Di mana sahaja anda berada, jika anda ingin memasak Sayur Assam tanpa rempah yang lazat, anda tidak perlu risau, kerana selagi anda tahu caranya, masakan ini boleh menjadi satu keistimewaan. Kami membentangkan foto jeruk sayur tanpa gula yang boleh anda gunakan sebagai inspirasi.

Nah, kali ini cuba masak Sayur Assam di rumah tanpa rasa. Permudahkan bahan-bahan, hidangan ini boleh memberi manfaat untuk melindungi kesihatan keluarga anda. Asam Assam tanpa bau boleh disediakan menggunakan 16 jenis bahan 4 4 peringkat penyediaan. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Jom hidup sihat. Jika tidak, bila lagi... Hampir dua tahun saya tidak lagi perasa dengan apa jua jenis rempah termasuk tepung. Gantikannya dengan mengimbanginya dengan garam dan gula, dan menambah rempah setiap kali saya memasak. Jom jadi lebih sihat. 😊:

Baca Juga

Bahan-bahan - rempah yang diperlukan untuk menyediakan asam jawa tanpa herba aromatik.

  1. 5-6 biji kacang panjang
  2. 1/2 cawan
  3. 1 1/2 keping jagung manis
  4. 2 g/jam Kacang tanah
  5. herba Ö‡ rempah ratus
  6. 2-3 bawang merah / sederhana:
  7. 2-3 bawang putih / sederhana (boleh - / +)
  8. garam secukup rasa
  9. gula secukupnya
  10. 5 owner gar/medium (boleh +/-)
  11. rasa lengkuas
  12. Rasa asam jawa (saya beli dengan harga 1000 rubel)
  13. Air secukup rasa (kira-kira 1 liter, pilihan boleh - / + air)
  14. Saya menggunakan periuk dengan diameter 18 cm dan ketinggian 10 cm, dan saya mengisi periuk setingginya dengan air.
  15. Teres 1cm (pilihan boleh +/-)
  16. 8 kembang kol

Langkah-langkah menyediakan asam jawa herba tanpa rempah ratus

  1. Potong kacang 3-4 cm. Kupas dan parut labu dan potong empat segi. Potong jagung ikut suka.
  2. Basuh semua bahan kecuali garam, gula, krim masam dan kanji.
  3. Panaskan air dan masukkan kacang tanah dan daun salam. Mungkin import sayur-sayuran adalah sensitif. Jika pekat/penuh, kecilkan air sebelum masukkan bahan perasa.
  4. Perasakan dengan bawang putih, bawang besar, pes udang dan garam. Tambah sayur-sayuran ke tagine. Masukkan lengkuas, besi, cili padi, dan gula. Semak rasa. Jika ada yang hilang, betulkan. hidang.

Bagaimana: Ia mudah, bukan? Cara membuat minyak wangi Sayur Assam yang boleh anda buat sendiri di rumah. Semoga berjaya Enjoy!

Anda mungkin menyukai postingan ini

Link copied to clipboard.